Planning maken Excel

Er zijn verschillende Excel planning tips die u zullen helpen uw weg te vinden in uw eigen Excel. Wij hebben hieronder de gebruikelijke Excel planning templates opgenomen die u kunt gebruiken. Zelfs als u verschillende soorten Excel-software van verschillende bedrijven gebruikt, kunt u deze planning toch gebruiken. De reden om dit te doen is eenvoudig:

Wanneer u een Excel schema maakt, kunt u het zien als een boekhoudkundig schema. Zo kunt u uw persoonlijke instellingen scheiden van de bedrijfsinstellingen. Bijvoorbeeld:

Wanneer u gegevens in kolommen invoert, kunt u ze filteren. Als u de gegevens in een bepaalde tabel wilt sorteren, kunt u de tabel filteren op basis van die voorwaarde. Zelfs als u met uw Excel-schema de records in bulk kunt plannen, zult u waarschijnlijk merken dat het efficiƫnter is om de gegevens op deze manier te filteren.

U kunt een linkletter maken naar elke cel in uw spreadsheet. Een linkletter is een naam voor uw kolom in de rij cellen naast uw cursor. Zodra u de cel hebt geselecteerd waarin de linkletter zich bevindt, kunt u op de toets uiocate drukken om naar de volgende cellijn en selectie te springen.

U kunt uw spreadsheet ook bewerken, zoals een formule. Bijvoorbeeld: =SUM(A1+B1) zal de waarden in je stappen (1,+1,2) optellen tot de volgende rij, waarbij de som de waarde in de laatste cel A1 is. Er is een formule die u samen met een formule kunt gebruiken om dit te herhalen. =SUM(A1+B1) zal de waarden in uw stappen (1,+1,2) optellen tot de volgende rij, waarbij de som de waarde in de laatste cel A1 is. Ook hier kunt u een voorvoegsel gebruiken om de naam van de matrixvariabele aan te geven (bijvoorbeeld: =SUM(A1+B1) zal de instructies steeds herhalen totdat de rijen in de spreadsheet zijn vervangen.

geprogrammeerde cellen gedragen zich als op afstand bestuurbare zeilschepen. Het verschil tussen aules en rowan controls is dat de eerste altijd op de achtergrond blijven. Je merkt het pas als de knoppen worden aangevallen door kleurrijke tekst en notatie. = Als je echt je spreadsheets wilt debuggen, vermijd dit!

Sommige letters uit uw verzenddatabase staan in aparte kolommen. Als er kolommen in uw database zijn die geen verbinding hebben met een veld in uw tabellen, kunt u een aparte cel maken voor elke rij in deze kolommen. Een handige tip is om elk woord in de beschrijvingskolom de waarde te geven in de volgende cel. Als er veel cellen zoals deze zijn, is het gemakkelijker om er doorheen te stappen.

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.