Ict hulp

 

Er zijn veel manieren om uw app aan te passen. U kunt kiezen tussen een app die gratis is, of een die betalend is. De manier waarop u uw app wilt aanpassen is geheel aan u.

De betalende optie kost je natuurlijk wel wat geld. Een app waar je voor betaalt zal meestal gelijmd zijn met een paar functies. Een betaalde app zal uiteraard veel meer functies hebben. Het voordeel van een betaalde app is dat hij gesynchroniseerd wordt met je bankrekening. Je kunt hem gebruiken op reis, thuis en op elke openbare locatie. Daarnaast bieden betaalde apps je ook updates, downloads en klantenondersteuning. Al deze zaken zijn essentieel voor het succes van je app.

Met de gratis app kunt u uw eigen universele platform bouwen waarmee u kunt verdienen aan iedereen die de app gebruikt. Je kunt ook gemakkelijk verdienen aan reclame-inkomsten, en sommige betaalde apps bieden een deel van de reclame aan zoals ze vroeger deden. Zelfs als het niet betaald is, bieden veel apps wel regelmatige updates, en er zijn veel manieren om daaraan te verdienen zonder abonnementsgeld.

Waarom zou je niet gratis een app maken?

Gratis een app maken kan een goede manier zijn om je kansen om geld te verdienen te vergroten. Zelfs zonder die extra geldelijke ict hulp, kun je nog steeds eindigen met een kleine winst. Maar een gratis app maken is niet de enige manier om geld te verdienen voor je bedrijf.

Onjuist of oneigenlijk gebruik van de app

Het zal u ook frustreren wanneer de functionaliteit van uw app niet overeenkomt met de backend van uw systeem. Of in het kort, de app crasht. Het is al vaak gebeurd dat een app hiervoor bedoeld was en dit niet doet. Maar een app maken die niet goed werkt is een enorme no-no. Het kost extra moeite en tijd om het probleem op te lossen. Bovendien zal het de consumptie van je app verhogen. Iedereen kan van je app genieten als hij wel goed werkt.

ongebruikte functies

Wat een app ook kan doen, is functies gebruiken die niet worden gebruikt. Het kan van alles zijn, van een afstemmingsdienst tot een extra samenwerkende functie. Deze functies zullen alleen maar bijdragen aan je app ervaring en verkoop.

Dit zijn slechts enkele van de dingen waar je je bewust van moet zijn. Een app kan deze dingen doen, maar de app-ontwikkelaar moet ervoor zorgen dat hij dat doet. Het is zijn/haar plicht als ontwikkelaar om te voorzien in de gebruiksgraad van dergelijke functies helpt om de app fris te houden in ieders geest.

Een herschikking van de menu’s

Er kan nog iets anders gebeuren met je app als hij niet goed Views is. Als er te veel dingen in de multitasking-weergave verschijnen, zoals een update die binnenkomt, zal de app vast en zeker overspoeld raken.

Maar wat kan er gedaan worden? Dit is waar de backend wereld van apps om de hoek komt kijken. Het is noodzakelijk dat de ontwikkelaar backend georiënteerd is en de gehele code van de app in harmonie gebruikt.

De hele backend van je Android app moet op één lijn worden gehouden. Er moet een backend gehaakt zijn voor het ophalen van entiteiten zoals een document, views, en Contacts.Stay away from the URL bezaaid metAnnoyance code, especially inock apps.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Nog niet zo lang geleden vertrouwden ontwikkelaars op code uit de SDK (Software Development Kit) maar nu is het zeer zelden dat een app ontwikkelaar boeken inclusief alle SugarCRM bibliotheken. Hier, de Suggestie is om de plugin te bouwen met behulp van uw SugarCRM SDK en maak een goede MSYVC patroon (zie de draden beroemd gemaakt door YCombobox Custom Framework)

De API-oproepen

De API-oproepen zijn zeer onberispelijk omdat ze u kunnen helpen bij het schalen van verschillende versies van de software. Maar, het meest problematische deel van hen is wanneer ze verouderd zijn. Zie, nu dat de software krachtig is geworden, is het verplicht dat u aan verjaardagsfeestjes denkt. Maar om de een of andere reden vergeet u altijd uw versie te upgraden.

 

LEES MEER : 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.