Desk, Laptop, Notebook, Pen, Workspace, Workplace

Of het nu laptops, servers of projectoren zijn, uw bedrijf heeft veel waardevolle gegevens die u niet kwijt of gestolen wilt zien. Het technische ondersteuningsteam van Becks is meer dan alleen een team van experts, het zijn uw partners. Daarom biedt Becks een eigen recovery-oplossing aan.

Alle technische ondersteuningsmedewerkers van Becks zijn gecertificeerde professionals. Dit betekent dat ze niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook experts in hun eigen speciale vakgebied, en in staat zijn om aanbevelingen te doen die u zullen helpen ervoor te zorgen dat uw technische operaties zo veilig mogelijk zijn. Dit is het doel van Becks: u helpen de juiste beslissingen te nemen, zodat uw bedrijf uw partner kan blijven in een hoogwaardige technische ondersteuningsrelatie.

Welke veiligheidsoplossingen biedt Becks?

Volledig houdbare firewallsoftware. Dit is een geautomatiseerde firewall voor het volledige systeem die een gecentraliseerde controle over de computer van de gebruiker biedt, zelfs wanneer de gebruiker afzonderlijke computers gebruikt.

Volledig geïntegreerde e-mail- en spamfiltering. U kunt vertrouwen op de e-mail- en spambeveiliging van Becks om al uw zakelijke correspondentie die uw bedrijf binnenkomt en verlaat te beschermen.

Geavanceerd volgen van problemen en oplossingen. Becks biedt een recordprobleem en een oplossingsgeschiedenis die helpt bij het opsporen van problemen en het versnellen van de oplossingstijden.

Uitgebreide geregistreerde gebeurtenislogboeken. Een andere functie van Becks voor het bijhouden van gegevens is de mogelijkheid om toetsaanslagen en activiteiten vast te leggen, zodat een volledige geschiedenis van problemen kan worden opgeslagen en bekeken.

Storingsdienst Breda Vanwege het belang van het communiceren van informatie via gecodeerde kanalen, moet het beschermen van de informatie van uw bedrijf door middel van phishing en andere middelen serieus worden genomen. Dit is de oplossing van Becks. Versleutel uw e-mail zodat alleen geautoriseerde personen deze kunnen openen.

Hands-on ondersteuning op afstand. Het heeft weinig zin om een ​​fulltime team van IT-specialisten te hebben als u en uw medewerkers niet op uw loonlijst of op uw locaties kunnen zijn wanneer u ze nodig heeft. Daarom zit de Becks-software boordevol functies waarmee u nog steeds de hulp kunt krijgen die u nodig hebt wanneer u die nodig hebt.

Wie zit er in het team?

Wanneer u voor Becks kiest, is het eenvoudig om al uw medewerkers op te nemen in het interne netwerk van uw bedrijf. Zo kun je elke medewerker gelijk op het netwerk plaatsen en wordt er nooit iemand buitengesloten. Het mooie van deze optie is dat het gemakkelijk kan worden gedaan, omdat het allemaal is geïntegreerd in het netwerksysteem van het bedrijf, waardoor het eenvoudig en snel te implementeren is.

Hoe helpt dit mijn bedrijf?

Dus waarom is dit programma precies een superieure keuze voor uw bedrijf? De lage kosten voor het hoge niveau van IT-service maken het de kosten meer dan waard. Het feit dat u uw normale bedrijfsvoering naadloos kunt afhandelen, is het grootste voordeel van dit programma. En dat niet alleen, u kunt ook zakelijkere taken aan dankzij de integratie van het datacenter en e-mail.

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.